A SPAR mesekönyveket gyűjt a rászoruló gyermekek számára

A Spar Magyarország sajtóközleményben buzdít részvételre az üzletlánc és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat könyvgyűjtő akciójában.

A mesekönyvek leadhatóak az 56-osok terén felállított Máltai-standon 2017. október 14-én és 15-én, szombaton és vasárnap 9 és 16 óra között.

Újra a futás fővárosává válik Budapest október 14-én és 15-én. A SPAR Budapest Maratonon® a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR társadalmi felelősségvállalási programjait is bemutatja. Kiváló lehetőség, hogy csatlakozzon a két szervezet közös jótékonysági kezdeményezéseihez. A futóünnep remek alkalom arra, hogy örömünket másokkal megosszuk – olvasható a sajtóközleményben. Ezért a Szeretetszolgálat és a SPAR mesekönyveket gyűjt a rendezvényen a rászoruló gyermekek számára. A szervezők a SPAR-stand melletti Máltai sátorhoz várják a már nem használt mesekönyveket mindenkitől, aki megteheti, hogy segítsen. A két szervezet másik támogatóprogramja során a Szeretetszolgálat mozgó játszóterei az ország több mint háromszáz kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. Az „Ide hozzuk a játszóteret!” elnevezésű programban olyan kistelepüléseket keresnek fel, ahol nincsenek szervezett programok, közösségi terek, adott esetben még egy hinta vagy egy homokozó sem várja a gyerekeket. A futófesztiválon a mobil játszóteret meg lehet tekinteni, és ki is lehet próbálni.

Forrás: www.trademagazin.hu

2017-10-13T06:31:35+02:00
Go to Top