Átvette autóját a METRO „Születésnapi Nyerőhetek” promóció boldog nyertese

A METRO „Születésnapi Nyerőhetek” akciófődíját, a Dacia DusterEssential SCE 115 típusú gépjárművet 2019. december 19-én vette át a szerencsésnyertes, Haskó Ferencné, aki a METRO nyitása óta a nagykereskedelem vásárlója.

A játékban azok vehettek részt, akik a promócióban szereplő termékek közül minimum nettó 5000 Ft értékben vásároltak, és feltöltötték számlaadataikat a játék weboldalára.

A fődíj, a Dacia Duster gépjármű átadásán balról jobbra: a nyertes Haskó Ferencné,
Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft. marketingvezetője

A METRO 13 áruházának bevonásával lezajlott nyereményjátékban az Alföldi Tej Kft., a Bomba EnergyDrinkKft., a Borsodi Sörgyár Kft., a Csányi Pincészet Zrt., a Friesland Campina Hungária Kft., a Henkel Magyarország Kft., a Hubertus Kft., aJacobs DouweEgberts Hungary Zrt.,a Kometa’99 Zrt., a Latinum Zrt., az Agrana Sales&Marketing GmbH., a MaresiFoodbroker Kft., a Mars Magyarország Bt., a Rb Hungary Kft., a Sió-Eckes Kft., a Szatmári Konzervgyár Kft., a Szilasfood Kft., az Unilever Magyarország Kft., az Univer Product Zrt., a VOG Export-Import Kft. és a Zwack Unicum Nyrt. termékei vettekrészt.
A nyereményjáték a Mastercard Europe SA, a Renault Hungária Kft, a De’LonghiPragas.r.o, a Tognana és a Sláger FM bevonásával zajlott.

Forrás: www.trademagazin.hu

2020-01-06T09:59:29+02:00
Go to Top