A SPAR “Nyerjen és nosztalgiázzon Velünk!” nyereményjáték fődíját, az Új Volkswagen Caddy kombi hétszemélyes családi autót május 11-én vette át Szűcs Sándor az érdi INTERSPAR előtt.

A SPAR nyereményjátéka a régi időkre utalt, retro hangulattal hívta nosztalgiázni a résztvevőket. A játékszabályzat szerint a vásárlóknak a promócióban részt vevő termékpalettából kellett három (akár egyforma, akár különböző) darabot vásárolniuk és minden harmadik termék után egy sorsjegyet kaptak a pénztárnál. A sorsjeggyel a szerencsés vásárlók azonnali nyereményekhez is juthattak, továbbá a sorsjegyen található egyedi azonosító kód regisztrációjával részt vettek a heti és heti-exkluzív nyeremények, illetve a fődíj sorsolásán.
Az országos, őszi promóció során több mint 1200 ajándék várta a szerencsés nyerteseket a Porsche Hungária, Gorenje Magyarország és Playmobil bevonásával.
A nyereményjátékban az Alföldi Tej, Nestlé Hungária, Tchibo Budapest, Bonduelle, G.I.F.T., Intersnack, Mary-Ker Pasta, SCA, Unilever Magyarország és Mondelez termékei vettek részt.
A Reinas Consulting ügynökség végezte ez alkalommal is a marketing kommunikációs feladatokat.

Forrás: www.trademagazin.hu