Egyre több önkiszolgáló pénztár várja a SPAR vásárlóit

Idén négy, jövő év végig összesen 24 Spar áruházban vehetik igénybe a vevők az önkiszolgáló pénztárakat. Az időtakarékos fizetési mód során készpénz mellett például Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni – írja a penzcentrum.hu.

A Spar Magyarország minőségi vevőkiszolgálást előtérbe állító üzletpolitikájának lényege, hogy a mindenkori fogyasztói szokásoknak maradéktalanul megfeleljen. Most az egyre növekvő vevőforgalom indokolja, hogy önkiszolgáló gyorskasszákkal tegye még könnyebbé a vásárlást.
A Spar számára kiemelten fontos a fejlesztés, az áruházak folyamatos modernizációja, az esztétikus, praktikus és igényes vásárlói környezet kialakítása, a szolgáltatások kínálatának szélesítése, amelyhez alapvetően hozzátartozik a kényelmes vásárlás elősegítése”- mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

Szeptember 26-tól az érdi Interspar áruházban 6 önkiszolgáló pénztár működik nagy sikerrel: a vásárlóknak már közel 30 százaléka fizet ezeknél a kasszáknál. A pénztárak kezelőfelülete egyszerű és könnyen áttekinthető. A készpénzes fizetés mellett többféle lehetőséget kínál a vásárolt áruk ellenértékének rendezésére: lehet bankkártyát, SuperShop kártyát, Spar ajándékkártyát használni, de az Erzsébet-utalványok is beválthatóak. Természetesen a hagyományos futószalagos kasszáink is megmaradtak azok számára, akik ezeket részesítik előnyben” – tette hozzá a kommunikációs vezető. 2017-ben további két egységben, a megújuló bicskei Spar szupermarketben és a szintén újranyitó tatabányai Interspar hipermarketben találkozhatnak az önkiszolgáló kasszákkal a vásárlók. Ezekkel az üzletekkel együtt 2018 végéig a tervek szerint összesen 24 áruház – 17 Spar szupermarket és 7 Interspar hipermarket – önkiszolgáló gyorskasszával történő ellátását oldják meg.

Az idei 23 milliárd forint összértékű beruházásnak köszönhetően országszerte 21 áruház újul meg és 4 új üzlet nyílik, tovább gyarapítva a közel 13 ezer fős dolgozói létszámot, amellyel évek óta az ország egyik legnagyobb foglalkoztatójának számít a vállalat. (penzcentrum)

www.trademagazin.hu

2017-11-07T08:06:39+02:00
Go to Top