Heiszler Gabriella elnök-ügyvezető és Szalay Zsolt ügyvezető igazgató mellé Szilágyi Ákos csatlakozik a vállalat felsővezetéséhez.

Heiszler Gabriella elnök-ügyvezetőként továbbra is a SPAR Magyarország első számú vezetője. Ebben a minőségében felel az INTERSPAR és online értékesítésért, az élelmiszer-termelés üzletágért, az expanzióért, a gazdasági területért, a belső ellenőrzésért, az üzleti folyamatszervezés területéért, a jogügyért, a HR-ért, a vállalati kommunikációért és a fenntarthatósági stratégiáért.

Szalay Zsolt 2017 januárja óta dolgozik a SPAR-nál ügyvezető igazgatóként. A jövőben is változatlanul ő felügyeli a szupermarket és franchise értékesítést, a műszaki és IT területet, valamint a marketinget.

2022.09.01-jétől Szilágyi Ákos ügyvezető igazgatóként lép be a SPAR kötelékébe. A szakember 15 éve dolgozik a napi fogyasztási cikk kiskereskedelmi piacon, ebből 5 évet külföldön töltött: beszerzési és marketing területen dolgozott felsővezetőként.

A SPAR Magyarországnál a felelősségi területei közé tartozik mostantól a food és non-food beszerzés, az akciószervezés, valamint a logisztika.