Idén is fesztiválozik a SPAR Grillmobil

A minőségi húsokból készült grillételek népszerűsítésére indult országjáró körútra a SPAR Grillmobil. A food truck nemcsak népszerű üdülőhelyeken bukkan majd fel, hanem fesztiválokon is bemutatja kínálatát.

Megújult étlappal és minőségi italokkal gördült ki idén Bicskéről a SPAR Grillmobil, amely azzal a céllal indult országjáró körútra, hogy népszerűsítse az ellenőrzött, minőségi húsok fogyasztását.

„Reneszánszát éli manapság a grillezés, amellyel könnyen finom és tartalmas ételt lehet varázsolni a kisebb-nagyobb társaságok, családok asztalára. A SPAR mindehhez folyamatosan ellenőrzött, minőségi húsokkal járul hozzá, amelyek egyenesen a vállalat bicskei húsüzeméből kerülnek az áruházak pultjaiba. A SPAR évente több mint 28 millió kilogramm sertéshúst értékesít. Ma már több mint 30 féle grillterméket forgalmazunk, amelyeken kívül nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében és egyedülálló a piacon a hazai előállítású, speciális Angus marhából készült, különleges eljárással érlelt termékcsaládunk”, mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A Grillmobil kínálatát hétvégén a Balaton Sound fesztiválozói kóstolhatják meg a szántódi SPAR áruház parkolójában, majd a food truck Szegedre, a III. Nemzetközi Söröm fesztiválra költözik. A különleges jármű júliusban a Váci Vigalom után több balatoni városban, Balatonfüreden, Fonyódon és Siófokon bukkan majd fel, aztán a székesfehérvári FEZEN éhes közönségének mutatkozik be. Útját szeptember elején a Budapest Borfesztiválon zárja.

A vendégek a kínálatban szereplő két hagyományosan népszerű grillétel, a magyaros csibesaslik és a sertéssaslik mellett megkóstolhatják a Regnum grill dogot és a Regnum grillkolbászt, valamint az utóbbi évek nagy slágerét, a tépett malac – pulled pork – burgert. Az ételek mellé finom szörpöket és kiváló magyar borokat fogyaszthatnak.

A roadshow állomásai:
2017. július 6-9.: Balaton Sound, Szántód
2017. július 14-16.: III. Nemzetközi Söröm Fesztivál, Szeged
2017. július 21-23.: Váci Világi Vigalom, Vác
2017. július 27.: SPAR Market, Balatonfüred, Széchenyi István utca 47.
2017. július 28.: SPAR Szupermarket, Balatonfüred, Arácsi út 15.
2017. július 29.: SPAR Partner, Fonyód, Ady Endre út 9-11.
2017. július 30.: SPAR Partner, Siófok, Szücs utca 3.
2017. augusztus 2-5.: FEZEN Fesztivál, Székesfehérvár
2017. szeptember 7-10.: Budavári Borfesztivál, Budapest

Forrás: www.trademagazin.hu

2017-07-24T07:20:00+02:00
Go to Top