Megújul a tatabányai INTERSPAR

Több mint 2,5 milliárd forintból modernizálja a SPAR Magyarország a tatabányai INTERSPAR áruházat. A 2000-ben megnyitott hipermarket az átalakítás alatt zárva tart, a vásárlók várhatóan december elején vehetik ismét birtoka a kívül-belül megszépült, bővülő szolgáltatásokkal újranyitó áruházat.

„A SPAR az idei évben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. Ebből új áruházak nyitása mellett a meglévők korszerűsítésére is lehetőség nyílik. Tatabánya és térsége jelentős vásárlóerővel rendelkezik, és a 2000-ben átadott INTERSPAR áruház vásárlóközönsége folyamatosan növekszik. Számukra a legmagasabb színvonalú, modern szolgáltatásokat kínáló környezetet szeretnénk megteremteni, ezért döntöttünk a hipermarket teljes körű felújítása mellett. A július eleje óta tartó beruházás meghaladja a 2,5 milliárd forintot, és a jelenlegi 78 fős munkavállalói létszám is bővülni fog” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A beruházás során átalakul az épület főhomlokzata és belső tere is teljesen megújul. Ezáltal egy jól átlátható, modern környezetben, közel négyezer négyzetméteren válogathatnak majd a vásárlók a hipermarket több mint 20 ezer terméke között. Az új szolgáltatások között igazi különlegességnek ígérkezik a SPAR toGo étterem, ahol frissen készült meleg ételeket, pizzákat, grillételeket, sülteket, zöldségeket, sajtokat, szendvicseket, salátákat, és üdítőket vásárolhatnak az áruházba betérők.
Az épület a korábbiakhoz képest jóval energiatakarékosabb lesz: a belső tereket kis fogyasztású LED lámpák világítják meg, a szakemberek környezetbarát, szén-dioxidos hűtőközeggel működő kereskedelmi hűtést szerelnek be. A vásárlókat mozgójárdák szállítják majd a parkoló szintről a shopterülethez. A megvalósuló fejlesztéssel az aktuális vevői igényeket szem előtt tartó, innovatív környezetet alakítanak ki, ahol a vásárlás valódi élményt nyújt majd.

A felújítás alatt a hipermarket zárva tart. Az áruház 2017. december elejétől várja újra vásárlóit a korábban megszokott nyitva tartási rend szerint.

Forrás: www.trademagazin.hu

2017-07-28T11:58:38+02:00
Go to Top