Az októberi Gasztrohét sikerét követően márciusban is gáláns ajándékot ad a METRO a gasztronómia hazai rajongóinak! A tavaszi gasztrofieszta március 13-19. között tart, regisztrálni és kuponokat letölteni pedig az előtte való héten, március 6-12-ig lehet!

A Gasztrohét az étterembe járást, az éttermi kultúrát népszerűsíti, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát. A 2023. március 13-19-ig tartó Gasztrohéten 5000 Ft értékű kuponokat válthatnak be a vendégek a tematikus kampányhoz csatlakozó több, mint félezer étteremben 10.000 Ft feletti fogyasztás esetén; míg a kampányhoz csatlakozó éttermek a kuponokat levásárolhatják a kezdeményezést elindító METRO-ban. A Gasztrohéten beváltható kedvezménykuponokat 2023. március 6-12. között lehet letölteni a METRO oldaláról (kupon.metro.hu) regisztrációt követően.

„A tavasz a felpezsdülés időszaka, a több napfény nagyobb aktivitásra csábít. A szabadidős programok, legyen szó akár kirándulásról, akár kulturális programról, nagyon gyakran kezdődnek vagy végződnek vendéglátóhelyeken. A Gasztrohét jó alkalom az ízletes, színes szezon üdvözlésére!” – bíztat részvételre Taferner Ákos, a METRO marketing osztályvezetője.

A METRO a vendéglátóipari szereplők, a HoReCa szektor megbízható partnere: a 13 hazai áruházzal rendelkező nagykereskedelem az ő igényeiket szem előtt tartva, ezekre reagálva, az ágazatban dolgozó szakemberekkel együtt fejlesztve alakítja ki szolgáltatásait és árukínálatát. Az 5000 Ft-os kuponokat ezúttal is METRO-kártya nélkül igényelheti bárki, aki szívesen kalandozna a hazai gasztronómia berkeiben. A kampányhét jó alkalom a kedvenc étterem újbóli meglátogatására, de arra is, hogy a résztvevők tágítsák gasztronómiai látókörüket, és akár egy magasabb árkategóriájú vendéglátóhelyet is kipróbáljanak.

A szabályok nagyon egyszerűek:

  • Március 6-12. között: A kupon.metro.hu oldalról lehet válogatni a részt vevő vendéglátóhelyek között, és a választott vendéglátóhely kuponját név és e-mail cím megadásával lehet igényelni. Egy regisztrációval egy 5000 Ft értékű kupon igényelhető, amit e-mailen kap meg a résztvevő.
  • Március 13-19. között: 10.000 Ft feletti fogyasztásnál váltható be a kupon a választott vendéglátóhelyen. A szabad asztalokról látogatás előtt egyeztetni kell!

Kedvezményes éttermi élmények egy kattintásra: kupon.metro.hu

Forrás: trademagazin.hu