Megnyitotta első toborzóirodáját a SPAR Budapesten, a Nyugati téri szupermarketben. Az áruházlánc Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatójaként azért döntött a kitelepülés mellett, mert szeretne minél közvetlenebb kapcsolatot teremteni az álláskeresőkkel.

A kiskereskedelemben egyedülálló módon, a potenciális munkavállalók közvetlen és hatékony elérése érdekében megnyitotta első toborzóirodáját Budapesten a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A Nyugati téri áruházban található irodában két HR-szakértő várja az érdeklődőket. A munkát keresőknek személyes tájékoztatást biztosítanak, így rendhagyó módon az állásinterjú és a konkrét jelentkezés előtt minden egyes munkával kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak. Természetesen jelentkezni is lehet az egyes pozíciókra, és akár interjúidőpont egyeztetésére is lehetőség van a megpályázni kívánt állás kapcsán.

„Teszt jelleggel nyitottuk meg a toborzóirodát Budapesten, a későbbiekben országszerte tervezzük hasonlók indítását, ha ez beválik. A SPAR, mint értékteremtő családi vállalkozás, hosszú távon tervez Magyarországon: folyamatosak az üzletnyitások és a fejlesztések, ezért szükségünk volt, van és lesz is a megbízható, motivált munkatársakra. Szeretnénk még vonzóbb munkahellyé válni, hiszen nálunk jó a hangulat, kiszámítható a jövő és versenyképesek a fizetések, illetve a béren kívüli juttatások” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR folyamatosan keres eladókat, pénztárosokat, árufeltöltőket, konyhai kisegítőket, szakácsokat, henteseket, részleg- és osztályvezetőket Budapest egész területére. A vállalat nemre, korra és végzettségre való tekintet nélkül várja a fővárosi vagy a vonzáskörzetben élő, akár pályakezdő érdeklődők jelentkezését a toborzóirodánál. Elsősorban azokat várják, akik érdeklődnek a kereskedelem iránt, szívesen dolgoznának SPAR vagy INTERSPAR áruházban, akik számára fontos, hogy stabil hátterű cégnél dolgozhassanak hosszú távon, bejelentett munkaviszonyban.

„Mivel nagy jelentőséget tulajdonítunk a folyamatos továbbképzésnek, valamint a személyiség fejlődésének, ezért pozitív gondolkodású és hozzáállású, fejlődni vágyó jelentkezőket várunk csapatunkba. Fontos a szaktudás, de a legtöbb pozíciónknál inkább azt nézzük, hogy a jelölt kellően motivált legyen, akarjon tanulni, s a személyiségében rendelkezzen azokkal az értékekkel, amelyek a kereskedelemben fontosak” – tette hozzá Maczelka Márk.

A SPAR átfogó betanulási programmal várja az új belépőket. Változatos feladatokat, folyamatos szakmai fejlődést, előrelépési lehetőséget, illetve családias és támogató munkahelyi légkört kínál országszerte. A vállalat a teljesítményorientált bérezés elvét vallja, s az alapjövedelmen kívül számos béren kívüli juttatást biztosít, mint például a 13. havi juttatás, az étkezési utalvány, a dolgozói kedvezmény kártya, az utazási költségtérítés, a műszakpótlékok, az iskolakezdési támogatás, valamint a kedvezményes üdülési lehetőségek.
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. jelenleg mintegy 13.000 embernek ad munkát hazánkban.

A toborzóiroda címe:
1069 Budapest, Nyugati tér 1.

Nyitva tartása:
Hétfő: 10:00 –18:00
Kedd: 8:00 – 16:00
Szerda: 12:00 – 20:00
Csütörtök: 10:00 – 18:00
Péntek: 8:00 – 16:00