Új belsőt kapott az egyik vidéki Praktiker

Hozzávetőleg 150 millió forintból újította fel székesfehérvári áruházát a Praktiker. A barkácsáruház az új és modernebb környezettel szeptembertől fogadja újra a vásárlókat – idézi a cég közleményét a portfolio.hu.

Fotó: Praktiker, portfolio.hu

A teljes átalakítást követően szeptember 7-től újranyit a Praktiker székesfehérvári áruháza. A mintegy 150 millió forintos fejlesztés egy komplex átépítést jelentett, az osztályok modernebb külsőt kaptak, illetve látványos bemutatótereket.

A több mint 100 ezer fős megyei jogú város és vonzáskörzete egyre nagyobb vásárlóerővel rendelkezik. Az évek óta tapasztalható forgalomnövekedés tette indokolttá a székesfehérvári Praktiker átfogó átalakítását. A Praktiker 2023-ig az összes üzletét szeretné felújítani a minél hatékonyabban működés érdekében, ez összesen mintegy 130 000 négyzetméternyi értékesítési területet jelent.
Új belsőt kapott az egyik vidéki Praktiker

A bevásárlás egyre inkább az interneten zajlik, míg a plázák és üzlethelyiségeik egyre inkább élményközpontokká, show room-okká válnak. A fizikai bevásárló- és szolgáltatóterek átalakulása, a logisztikával összeolvadó e-kereskedelem hatása mind a retail, mind a szállítmányozási szektorra visszafordíthatatlan, éppen ezért kiemelten foglalkozunk a témával a Property Investment Forumon november 21-én. (portfolio.hu)

Forrás: www.trademagazin.hu

2019-09-09T12:29:27+02:00
Go to Top