Újranyitott három SPAR áruház

Több mint 1,2 milliárd forintot fordított a SPAR egy kisbéri és két budapesti szupermarketének modernizálására. A felújításnak köszönhetően mindegyik áruház eladóterét teljes egészében átalakították, valamint energiatakarékos berendezéseket is telepítettek.

„A vásárlóerő növekedésével egy időben a fogyasztók elvárásai, igényei is pozitívan változtak az utóbbi években. A SPAR folytatja hazai üzletegységeinek modernizációját, ami hosszú távú stratégiánk része. Három áruházunkra összesen több mint 1,2 milliárd forintot fordítottunk, hogy valódi élmény legyen a vásárlás” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A kisbéri és környékbeli fogyasztók bevásárlásait teszi kényelmesebbé a Kisbér, Kossuth utca 4/6. szám alatti SPAR szupermarket modernizálása. A 355 millió forintos átalakításnak köszönhetően az áruház eladóterét megnövelték és teljes egészében felújították, az üzletbelsőt a vállalat legújabb koncepciója alapján korszerűsítették: a bejárat után alacsonybútoros zöldség-gyümölcs és pékáru-részleg vezet a csemegepultig. A nagyobb eladóteret energiatakarékos LED-lámpák világítják meg, amelyek fénye alatt egy teljesen új csemegepult, látványpékség és grillpult fogadja a vásárlókat szeptember 21-től. A tolóajtókkal felszerelt új hűtőbútorok pedig biztosítják a környezettudatos működést, csökkentve az áruház energiafelhasználását.

A közelmúltbeli fejlesztések közül a legnagyobb összeget, 468 millió forintot fordított a vállalat a Budapest, Megyeri út 236. szám alatti SPAR szupermarket felújítására. Az október 26-án megnyílt üzletben úgy alakították ki a mennyezetet, hogy a vásárlók belsőtér-érzete növekedjen. Megszépült a csemegepult külseje is – amelyhez átalakított bútorzatú zöldséges és pékáru-részlegen át vezet az út –, illetve hasonlóképp új grillpult és látványpékség szolgálja ki a vásárlókat. Az új, ajtós hűtőbútorok és a környezetbarát LED lámpatestek pedig kevesebb energiát igényelve segítik a környezetvédelmet. Nemcsak az áruház belső tereit modernizálták, felújítva és tágasabbá téve az eladórészt – az új arculati koncepcióknak megfelelően –, hanem megújult a főhomlokzat is.

A Budapest, Mester utca 30-32. szám alatti szupermarket korszerűsítésére 393 millió forintot fordított a SPAR Magyarország. Az áruház október 5-én nyitott újra megújult, tágasabb eladótérrel, teljesen új bútorzattal várva a vásárlókat. Az üzlet belső tere a vállalat legújabb arculati koncepciója szerinti kialakítást kapott: új csemegepult-arculat fogadja a vevőket, amelyhez a kényelmesebb vásárlást elősegítő, alacsony bútorokkal gazdagodott zöldség-gyümölcs és pékáru-részlegen keresztül lehet eljutni. Az üzlet újdonsága a grillpult, a SPAR to Go részleg és a kasszahívó rendszer. A modernizált üzletben üvegajtós hűtőbútorok és energiatakarékos LED lámpák biztosítják az alacsony energiafelhasználást.

A beruházások révén nemcsak szebb, modernebb, több szolgáltatást kínáló üzletek nyíltak újra, hanem ezek energetikai szempontból is megfelelnek a kor követelményeinek: hűtő- és világítási berendezéseik kevesebbet fogyasztanak, ezáltal a környezetet is kevésbé terhelik.

A megújult áruházak 89 főnek biztosítanak munkát és stabil megélhetést, tovább erősítve a 13.000 SPAR-munkatárs számát, amellyel a vállalat évek óta az ország egyik legnagyobb foglalkoztatójának számít.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. több mint 25 éves fennállása során hazánk meghatározó élelmiszer- és napi fogyasztási cikk kereskedelmi láncává vált, amelyet az alapítás óta folyamatosan fejleszt. A 23 milliárd forint összértékű beruházásnak köszönhetően országszerte 2017-ben összesen 21 áruház újul meg és 4 új üzlet nyílik.

Az üzletek elérhetősége és nyitva tartása:
1095 Budapest, Mester utca 30-32.
H-P: 6:30-22:00
Szo: 6:30-20:00
V: 8:00-18:00

1048 Budapest, Megyeri út 236.
H-P: 6:30-22:00
Szo: 6:30-20:00
V: 8:00-18:00

2870 Kisbér, Kossuth utca 4/6.
H-P: 6:30-20:00
Szo: 6:30-18:00
V: 8:00-13:00

Forrás: www.trademagazin.hu

2017-10-30T09:49:38+02:00
Go to Top