Védjegyhasználati jogot kaptak a SPAR Regnum Húsüzemének termékei

Elnyerte a Magyar Termék védjegyhasználati jogát 19 olyan tálcás frisshús sertés termék, amelyeket a bicskei Regnum Húsüzem és Oktatóközpontban gyártanak. A minősítés garantálja, hogy ezen termékek 100 százalékban hazai alapanyagból, Magyarországon készültek.

 

A SPAR 19 frisshús terméke nyerte el a Magyar Termék védjegyhasználati jogát a Magyar Termék Nonprofit Kft. tanúsítási eljárásán, miután a nevezett termékek igazoltan Magyarországon készültek, kizárólag magyar alapanyagok felhasználásával. A tanúsítvány garantálja, hogy valamennyi sertést idehaza nevelték fel és vágták le, a feldolgozás minden lépése itthon történt és a felhasznált alapanyagok kizárólag Magyarországról származnak.

„A frisshús termékeink a legnépszerűbb termékcsoportnak számítanak országszerte a SPAR áruházakban. Azzal, hogy elnyertük a Magyar Termék védjegyhasználati jogot, tovább tudjuk erősíteni a bizalmat a vásárlóinkban. Büszkék vagyunk arra, hogy a bicskei húsüzemünk nem csak nemzetközileg elismert szaktudással rendelkezik, de a magyar beszállítóink segítségével a húsipar kiemelt szereplői is vagyunk” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR Regnum Húsüzem és Oktatóközpontja 16 éve kezdte meg működését, azóta a Bicskén gyártott termékek egyet jelentenek a frissességgel, a minőséggel és a magas szintű ellenőrzöttséggel. A tavalyi évben mintegy 13,5 millió kilogramm bontott sertést dolgozott fel a húsüzem, s mintegy 12,13 millió kilogramm saját márkás terméket állított elő S-Budget, SPAR, SPAR Premium és Regnum márkanév alatt, a SPAR országos hálózata számára.

A húsüzem a gyártási folyamatok optimalizálásán túl a kezdetek óta figyelmet fordít a kiváló minőségű alapanyagok beszerzésére is. Ahogy a SPAR áruházlánc, úgy az üzem is előnyben részesíti a magyar beszállítókat. A félsertéseknél a beszerzési mennyiség túlnyomó része magyar gazdáktól érkezik.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. és a SPAR között még 2017-ben kezdődött meg az együttműködés. A vállalat számára kiemelten fontos, hogy választékában meghatározó szerephez jussanak a hazai termelők által előállított és magas színvonalat képviselő termékek. A védjeggyel elismert saját márkás termékek száma évről évre folyamatosan nőtt: 2017-ben 15, 2018-ban 17, 2019-ben 41 és idén már 44 új védjegyes saját márkás termék szerepel a kiskereskedelmi áruházlánc termékkínálatában.

A Magyar Termék védjeggyel elismert termékek:

Regnum Sertés comb, szeletelt, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
Regnum Sertés karaj, szeletelt, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
S-Budget csontos sertés karaj, darabolt, védőgázas csomagolásban
Regnum Cordon bleu alapanyag, szeletelt, csont nélküli sertés karaj, védőgázas csomagolásban
Regnum göngyölt sertés karaj, szeletelt, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
Regnum Sertés tarja, szeletelt, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
S-Budget csontos sertés tarja, darabolt, védőgázas csomagolásban
Regnum Sertés comb, csont nélkül védőgázas csomagolásban
Regnum Sertés lapocka, csont nélkül védőgázas csomagolásban
S-Budget bogrács csomag, sertés csont nélküli csülök, sertés farok és sertés köröm, védőgázas csomagolásban
Regnum Sertés oldalas, darabolt, védőgázas csomagolásban
S-Budget sertés comb, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
S-Budget sertés lapocka, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
Regnum Sertés pörkölthús, kockázott sertés comb, lapocka, karaj, védőgázas csomagolásban
Regnum sertés comb steak, szeletelt, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
Sertés csülök, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
S-Budget sertés köröm, darabolt, védőgázas csomagolásban
S-Budget sertés fehércsont, darabolt, védőgázas csomagolásban
SPAR Premium sertés karaj, szeletelt, csont nélkül, védőgázas csomagolásban
A közleményhez csatolt képeket gyors regisztráció után nagyobb felbontásban is elérheti a SPAR Médiatárban, a http://mediatar.spar.hu/ oldalon. A felületen lehetősége nyílik a SPAR további publikus képeit is letölteni. A képek felhasználásakor kérjük, hogy a spar.hu fotókreditet használja.

Forrás: www.trademagazin.hu

2020-11-09T14:54:15+02:00
Go to Top