A fenntarthatóság és a vásárlók számára biztosított széles választék kiemelt szerepet játszott a budapesti Blaha Lujza tér 1. szám alatti Corvin Palace-ban található SPAR áruház megújításakor.

A Blaha Lujza téri SPAR szupermarketbe betérőket megújult külső homlokzat, belül pedig modern formavilág és tudatosan tervezett, vásárlóbarát enteriőr várja. A letisztult eladótérben kiemelt helyet kaptak az egészségtudatos életmódot támogató, a bio- és a mentes árucikkek. A pékáru pultok hátulról tölthetőek, így a vásárlók számára áttekinthető, látványos árukihelyezés jellemzi a pékséget.

Az üzletbe lépve ez a részleg fogadja először a betérőket, majd a kényelmi termékekkel megtöltött hűtőpult és a zöldség osztály vezeti őket tovább a SPAR to Go pult melegétel-kínálatáig. Az üzlet választékának kialakításában hangsúlyos szerepet kapott a SPAR enjoy. convenience termékcsalád, amely a gyors, mégis minőségi és tartalmas étkezést segíti a rohanó hétköznapokon. A széles kényelmi termékválaszték szendvicsekkel, salátákkal, hűtött levesekkel, italokkal, kávékkal, pékárukkal és probiotikus joghurtitalokkal elégíti ki a belvárosi irodaházak és más, környékbeli munkahelyek dolgozóinak azt az igényét, hogy frissen készült, finom és akár elvihető ételekhez jussanak itt. A kiszolgálópultok, valamint a friss csemege és hús termékeket kínáló hűtők szintén kényelmes választási lehetőséget biztosítanak. Az üzlet másik felében a tej-, majd az italosztály, valamint az új, ajtózott mirelit hűtőbútorok érintésével juthatnak el végül a vevők a kasszazónáig.

A teljes áruház LED-világítást kapott, emellett szén-dioxid alapú, hővisszanyerést használó hőszivattyús rendszer segíti az energiatakarékos működést. Az eladótérbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek, s a vevők kényelmét önkiszolgáló pénztárak is segítik. Az 1.587 négyzetméternyi területen elhelyezkedő, újranyitott áruház 37 dolgozónak ad munkát, nyitvatartása pedig az alábbiak szerint alakul:

H-P: 6:30-21:00

Szo: 6:30-20:00

V: 8:00-18:00

Forrás: trademagazin.hu