A SPAR egy maglódi és egy budapesti üzletét korszerűsítette összesen mintegy 752 millió forintból. Az újjászületett áruházak modern külsővel és belső megjelenéssel, újabb szolgáltatásokkal várják a vásárlókat.


„A SPAR Magyarország a modernizációs programja keretében egy maglódi és egy budapesti üzletét újította meg, összesen mintegy 752 millió forint ráfordítással. Célunk, hogy vevőinknek mindegyik áruházunkban minél szélesebb áruválasztékot és a legmodernebb szolgáltatásokat, például a népszerű gyorskasszák rendszerét kínáljuk” – mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A maglódiak április 4-től látogathatják ismét a Damjanich utca 29. szám alatti, megújult SPAR szupermarketet. A 373 millió forintos beruházásnak köszönhetően az újjáépített üzletben az eladóteret teljes egészében átalakították, beleértve a berendezés komplett cseréjét is, így új arculatú csemege- és grillpult, valamint látványpékség fogadja a vevőket. A modernebb megjelenésű bejárat után a vásárlók egy alacsony bútorzatú zöldség–gyümölcs részlegen és a praktikusabbá szervezett pékáru osztályon át juthatnak el a csemegepultig. A pékség termékadagolói a legújabb koncepció szerint hátulról tölthetőek, a komfortosabb vásárlói élményt pedig olyan átalakítások teszik teljessé, mint a SPAR enjoy. kényelmi termékek és a salátabár új hűtői. Az üzletbe a könnyebb és gyorsabb vásárlást segítő önkiszolgáló kasszákat is telepítettek. Mint minden felújítás során, itt is energiatakarékos és környezetbarát technológiákat alkalmaztak: többek között hatékony LED-lámpák világítják meg az eladóteret, környezetkímélő CO2 alapú hűtéstechnikát alkalmaznak és az új hűtőbútorokon tolóajtók biztosítják a jobb szigetelést. A maglódi áruházban 19 munkatárs gondoskodik a vásárlók minőségi kiszolgálásáról, a megszokott nyitvatartási rendben.

Rákosmentén a lakók kedvelt üzlete a Budapest, Jászapáti utca 71-75. szám található SPAR szupermarket. Az áruház csaknem 379 millió forintból alakult át, és április 11-én nyitotta meg újra kapuit. Az üzletben modernizálták a főhomlokzatot, emellett teljesen megújították az eladóteret, növelve a vásárlók térérzetét. A kényelmesebb és gyorsabb vásárlást segíti az új belső bútorzat is, amit önkiszolgáló pénztárgépekkel egészítettek ki. Új arculatot kapott a csemegepult, a pékáru részleget ebben a szupermarketben is hátultöltős adagolókkal korszerűsítették, de új látványpékség és grillpult szintén helyet kapott, amelyekhez alacsony bútorzatú zöldség–gyümölcs osztályon keresztül juthatnak el a vásárlók. Új hűtőket is elhelyeztek az üzletben, a tolóajtós tárolók mellett az új berendezések hűtik a kényelmi termékeket, valamint a salátabár friss készítményeit. A felújításnak köszönhetően környezetkímélő és energiatakarékos technológiákra cserélték az áruház komplex világítási és hűtéstechnikai rendszerét. A vevőket az áruház 23 munkatársa segíti, a helyiek által már jól ismert nyitva tartás szerint.

Az üzletek elérhetősége és nyitva tartása:

2234 Maglód, Damjanich utca 29.

H-P: 6:30-20:00

Szo: 6:30-17:00

V: 7:00-14:00

1172 Budapest, Jászapáti utca 71-75.

H-P: 7:00-21:00

Szo: 7:00-17:00

V: 8:00-15:00

 

Forrás: www.trademagazin.hu