Porubszki Péter nyerte a SPAR és a Fonte Viva „Vedd a Verdét, Vidd a Verdát!” nyereményjátékának fődíját, egy Fiat Tipo 1.4 16V személygépkocsit. A nyertes családjával együtt már át is vette nyereményét és borsodnádasdi otthonukba azzal térhettek haza.

A Verde ásványvíz a Somogy-Tolnai dombság szívében lévő Somogyvár 15 ezer éve érintetlen vidékéről származik, a Pannon vízadó rétegből. Az utolsó jégkorszak idején összegyűlt, a külvilágtól tökéletesen elzárt rétegből nyert 7,4 PH értékű ásványvíz 1,5 literes és 7,5 deciliteres kiszerelésben kerül a SPAR és INTERSPAR áruházak polcaira. A december 1-ig tartó játék során a vásárlóknak a SPAR Verde ásványvíz megújult címkéjén szereplő autó fotójából kellett összegyűjteniük 15 darabot, majd eljuttatni a terméket gyártó Fonte Viva számára. A pályázatra több mint 65 ezer vásárló küldte el a fotókat. Közülük közjegyző jelenlétében sorsolták ki a szerencsés nyertest, aki hazavihette a játék fődíját, egy Fiat Tipo 1.4 16V személyautót.

„Az ózdi INTERSPAR-ban rendszeresen vásárló, Borsodnádasdon élő Porubszki Péter és családja számára igazán emlékezetes ünnep marad 2016 Karácsonya. A Verde ásványvizet gyártó Fonte Vivával immár negyedik alkalommal szerveztünk nyereményjátékot, és nagyon örülünk, hogy a sajátmárka gyártójával megvalósuló különleges együttműködés a vásárlóink körében is ennyire népszerű.”- mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Forrás: www.trademagazin.hu